Česta pitanja

Naša mreža je prva poslovna platforma koja je namenjena povezivanju kompanija u Srbiji. Ova platforma nudi korisne biznis informacije, mogućnost za povezivanje i proširivanje vašeg poslovanja, kao i određene biznis pogodnosti. Naša mreža je podeljena u tri glavne sekcije: Informiši me, Umreži me i Podrži me .

Naša mreža je dostupna putem aplikacije za Android i iOS uređaje, kao i putem web-sajta:

www.nasamreza.rs

Naša mreža je namenjena svim firmama koje žele nova znanja, nove poslovne prilike i pogodnosti.

U sekciji “Informiši me” možeš pronaći korisne poslovne savete, alate i sve informacije - da tvoj posao radi.

Informiši me sekcija je dostupna svima koji preuzmu mobilnu aplikaciju ili posete vebsajt:

www.nasamreza.rs

Komentar na članak mogu da ostave samo registrovani korisnici koji su kreirali profile svojih kompanija u sekciji Umreži me.

Ukoliko želiš da stupiš u kontakt sa autorom određenog članka, poseti članak i na vrhu objave pronađi dugme Kontaktiraj autora. Popuni formu i uskoro češ dobiti mejl od strane autora.

Pretraga se nalazi na vrhu aplikacije. Dovoljno je samo da ukucaš reč koja te zanima kako bi se pojavile sve povezane/relevantne objave iz sekcije Informiši me.

U Biznis savetniku možeš pronaći razne korisne informacije i savete za unapređivanje svog poslovanja. Tu se nalaze teme koje su zanimljive kako iskusnim profesionalcima tako i onima koji se tek upuštaju u preduzetničke vode.

U Biznis alatima pronađi i preuzmi najrazličitije biznis templejte, formulare, ugovore i kalkulatore koje možeš da koristiš kako bi tvoje poslovanje postalo lakše, brže i efikasnije. Dovoljno je da posetiš stranicu, pronađeš dokument koji ti je potreban i klikneš na dugme Preuzmi.

Dobre biznis prakse predstavljaju odabrane primere iz domaćeg i globalnog biznis sveta. Tu ćeš naći inspirativne priče i savete iz prve ruke o razvoju poslovanja, studije slučaja i primere dobrih umrežavanja.

Biznis događaji predstavljaju kalendar najznačajnih poslovnih događaja u Srbiji. U kalendaru se nalaze sajmovi, konferencije i radionice jer želimo da ti pomognemo da budeš u pravo vreme na pravom mestu i unaprediš svoj biznis.

Podeli mišljenje svakom korisniku platforme omogućava da putem ankete glasa i podeli svoje mišljenje na određenu temu. Ukoliko želiš da glasaš, poseti temu koja te zanima, odaberi svoj odgovor i klikni Glasaj.

U sekciji ``Umreži me`` kreiraj profil svoje firme i ostvari nove poslovne kontakte. Podeli poslovne novosti, oglasi nabavke i pošalji ponude - da posao raste.

Da bi koristio sve funkcionalnosti sekcije Umreži me potrebno je da kreiraš profil svoje kompanije. Nakon verifikacija profila možeš da se povežeš sa ostalim kompanijama, kreiraš objave, oglasiš nabavke i da šalješ svoje ponude u okviru aplikacije.

Da bi kreirao profil poseti sekciju Umreži me, otvori meni sa desne strane i klikni na Prijavi se. Popuni formular za registraciju, potvrdi podatke i kreni u umrežavanje sa ostalim kompanijama.

Poreski Identifikacioni Broj (PIB) je javno dostupan podatak na sajtu APR-a. Njega isključivo koristimo u svrhu provere verodostojnosti kreiranog profila i kako bismo sprečili moguće zloupotrebe.

Objave su poslovne vesti ili novosti koje svaka kompanija može podeliti u okviru sekcije Umreži me. Objava može da sadrži sliku, link i tekst, a vidljiva je svim korisnicima platforme.

Da bi kreirao objavu, poseti svoj profil i u polje Kreiraj objavu unesi željeni tekst i dodaj fotografiju i link. Zatim klikni na dugme Objavi i tvoja objava će biti vidljiva svim korisnicima sekcije Umreži me.

Koristi moć pretrage u sekcije Umreži me kako bi pronašao određene kompanije i nabavke na koje možeš da apliciraš. Dovoljno je da u pretragu uneseš ključnu reč ili kompaniju koja te zanima kako bi dobio sve relevantne objave i profile.

Da bi se umrežio sa određenom kompanijom poseti njen profil i pronađi dugme Umrežite se ispod profilne slike. Nakon umrežavanja dobijaš pravo da apliciraš na nabavke koje je ova kompanija oglasila.

Nabavke su specifičan vid objave koje kompanije unutar Naše mreže mogu da objavljuju kako bi zaključili saradnju i pronašle idealnu ponudu. Nabavka je koncipirana kao poziv za slanje ponuda. Nabavku može da kreira svaka kompanija i da na taj način sakupi relevantne ponude od ostalih kompanija.

Da bi kreirao određenu nabavku uđi na svoj profil u sekciju Umreži me i klikni na Kreiraj nabavku. Popuni sve relevantne podatke i klikni objavi. Nakon tvoje objave sve ponude koje pristignu kao odgovor na tvoju nabavku možeš videti u svojim porukama u delu Ponude.

Ukoliko želiš da apliciraš na određenu nabavku, pronađi je putem pretrage ili preko profila kompanije koje je objavila nabavku. Pregledaj sve uslove, a zatim klikni na pošalji ponudu. Jedini preduslov da pošalješ svoju ponudu je da se pre toga da se umrežiš sa kompanijom. Popuni sve detalje svoje ponude i pošalji. Nakon što pošalješ ponudu odgovor od strane kompanije možeš videti u svojim porukama u delu Ponude.

Ukoliko želiš da vidiš ili napišeš poruke potrebno je da odeš na gornji desni ugao aplikacije u deo Umreži me i u meniju odabereš opciju Poruke. Poruke su podeljene u dva segmenta Poruke i Ponude. Segment Poruke namenjen je razmeni poruka između registrovanih korisnika. U segment Ponude možeš videti sve ponude koje si poslao ili dobio kao odgovor na objavljenu nabavku. Poruku možeš poslati tako što ćeš otići na profil koji te interesuje i odabrati opciju POŠALJI PORUKU. Poruka koju pošalješ automatski će se pojaviti u tvojim porukama.

Ukoliko želiš da izbrišeš svoj profil, potrebno je da odeš na gornji desni ugao aplikacije, zatim pronađeš tri tačke iznad svoje fotografije i odabereš opciju Izbriši profil. Stići će ti obaveštenje o trajnom brisanju profila.

Da bi prijavio neprikladne ili lažne korisnike, potrebno je da posetiš njihov profil i klikneš na tri tačke koje se nalaze sa desne strane profila i odabereš opciju Prijavi profil. Nakon toga izaberi razlog prijave, koji takođe možeš da dopuniš komentarom i pošalji. Tvoja prijava će biti razmotrena.

Pristupi Porukama preko menija u gornjem desnom uglu. Zatim pronađi konverzaciju koju želiš da obrišeš i klikni na tri tačke sa desne strane. Odaberi opciju Izbriši konverzaciju i potvrdi brisanje.

Informacije iz dela “Podrži me” su dostupne svim korisnicima Naše Mreže, međutim pravo na korišćenje objavljenih pogodnosti imaju samo Vip Biznis korisnici.

Uz pomoć svojih partnera Vip obezbeđuje razne pogodonosti kako bi unapredio i olakšao poslovanje svojih korisnika. Svaki Vip Biznis korisnik može da aplicira za određenu pogodnost.

Ukoliko si Vip Biznis korisnik, poseti pogodnost koja te zanima i klikni na “Apliciraj za pogodnost”. Ubrzo ćeš biti kontaktiran od strane naših partnera. Ukoliko nisi Vip Biznis korisnik, potrebno je da podneseš zahtev za pristupanje Vip mreži.

Ukoliko želiš da postaneš Vip biznis korisnik i iskoristiš pogodnosti iz ove sekcije, poseti pogodnost koja te zanima i klikni na “Apliciraj za pogodnost”. U sledećem koraku podnesi zahtev za pristupanje Vip mreži tako što ćeš popuniti tražene podatke i veoma brzo ćeš biti kontaktiran od strane Vip predstavnika prodaje.

Kontaktiraj podršku

podrska@nasamreza.com

©

Copyright 2019 Vip Mobile - Naša Mreža

Uslovi korišćenja

PREUZMITE APLIKACIJU

Uslovi korišćenja

© Copyright 2019 Vip Mobile - Naša Mreža