O nama

Naša mreža je besplatna poslovna platforma koju je A1 Srbija lansirala 2019. godine. Prvobitno namenjena povezivanju učesnika na tržištu prerasla je u svojevrstan medij sa ciljem da edukuje i informiše preduzetnike i pomogne im na putu ka uspehu i dobrom poslovnom rezultatu. Uspeti u biznisu nije lako i često je potrebno i nešto više od znanja i truda – malo sreće u pravom trenutku.

Pokušaćemo da vam damo odgovore na konkretna pitanja iz knjigovodstva, poreza, prava, marketinga, prodaje, menadžmenta i svih onih oblasti poslovanja za koje mali biznisi često nemaju mogućnost da unutar firme imaju potrebno znanje i iskustvo, a često im je i pomoć stručnjaka izvan trenutnih dometa, poput digitalizacije poslovanja i upotrebe informaciono-komunikacionih tehnologija za efikasnije poslovanje.

Pričaćemo vam priče o zanimljivim i uspešnim biznisima, bez ulepšavanja, jer gotovo uvek iza svakog uspeha postoji mnogo pokušaja i grešaka, promašaja i neuspeha, ali često i neke hrabre odluke i posvećenost da se izdrži dovoljno dugo da biznis ojača i stane na sopstvene noge.

Svaka priča nekog biznisa je različita, ali mnoge imaju neke zajedniče niti i teme i mogu jedni drugima pomoći ili jedni druge motivisati i inspirisati. Upravo ta sinergija dobrih ideja, znanja koje autori i sagovornici nesebično dele, iskrenih ispovesti i iskustava, eto to je ukratko Naša Mreža.

Mi smo tu zbog vas, i naš zadatak je samo da to sakupimo, posložimo i ispričamo na jednom mestu.

Da li želite da besplatno dobijate sadržaj sa NašaMreža.rs direktno na Vaš email?