Pitanja korisnika

Pitanja i odgovori 14

Portal NašaMreža.rs je namenjen edukaciji preduzetnika, i trudimo se da damo odgovore na pitanja iz oblasti knjigovodstva, ljudskih resursa, marketinga, menadžmenta, prava, prodaje i drugih oblasti.

Portal se ne bavi pružanjem usluga iz ovih oblasti, i nismo u mogućnosti da garantujemo da ćete dobiti odgovor kao i u kom roku će to biti.

Važna napomena: Ukoliko se Vaš upit odnosi na A1 usluge, molimo Vas da se obratite direktno A1 podršci. Na ove upite nismo prilici da odgovorimo.

Postavite nam pitanje

Poslednja odgovorena pitanja

#14
Knjigovodstvo /

Radim u frizerskom salonu u Nišu i zaposlena sam za stalno. Želim da pređem na to da sama uplaćujem doprinose, a poslodavac mi kaže da je to oko 65% plate. Kako to funkcioniše?

Ana R.
Pročitajte odgovor
#13
Knjigovodstvo /

Pravno lice želi da kupi polovno putničko vozilo od fizičkog lica? Koja je procedura i koji porezi se plaćaju?

Suzana J.
Pročitajte odgovor
#12
Knjigovodstvo /

Poštovani, interesuje me da li prihod od naplate štete (osiguranje isplaćuje po osnovu kasko polisa rent-a car agenciji) ulazi u obračun tj. da li se i to računa kao prihod na osnovu kojeg bi obveznik ušao u pdv?

Biljana J.
Pročitajte odgovor
#11
Knjigovodstvo /

Poštovani, usluge sadnje trave i đubrenje i održavanje zelenih površina u preduzećima, da li se PDV obračunava po stopi od 10 ili je 20%? Da bi imao olakšice šta treba da uradi pošto se samo tim poslom bavi,šta treba da bi se svrstalo u komunalnu delatnost? Još jedno pitanje, po članu 10 stav 2 tačka 3 da li ide u polje 3a3 i odma se prebija sa 8b2 i 8e2,p ošto tako moj šef radi Ili taj porez po internom obračunu treba da se plati. Pozdrav i unapred Hvala

Vesna P.
Pročitajte odgovor

    Postavite pitanje

    Pre postavljanja pitanja pretražite naš sajt, možda smo već dali odgovor na slično ili srodno pitanje.

    Potrudićemo se da odgovorimo na pitanja koja nam šaljete, ali ne možemo da garantujemo da će to uvek biti slučaj.    Iz koje oblasti Vam možemo pomoći?*