Pitanja korisnika

Pitanja i odgovori 7

Portal NašaMreža.rs je namenjen edukaciji preduzetnika, i trudimo se da damo odgovore na pitanja iz oblasti knjigovodstva, ljudskih resursa, marketinga, menadžmenta, prava, prodaje i drugih oblasti.

Portal se ne bavi pružanjem usluga iz ovih oblasti, i nismo u mogućnosti da garantujemo da ćete dobiti odgovor kao i u kom roku će to biti.

Postavite nam pitanje

Poslednja odgovorena pitanja

#8
Knjigovodstvo /

Da li treba izdati fiskalni račun za robu koje se plaća preko računa firme?

Momir D.
Pročitajte odgovor
#7
Marketing /

Da li je važno da naziv domena koji koristimo za sajt sadrži ključne reči, odnosno da li je bolje, na primer - moler-farbar-beograd.rs ili moler-aca.rs?

Dejan P.
Pročitajte odgovor
#5
Marketing /

Voleo bih da moj sajt bude na domenu nekafirma.com, ali kada pokušam da registrujem, kaže da je zauzet, a kada pokušam da posetim na stranici nema ničega. Kako da kupim taj internet domen?

Ivan M.
Pročitajte odgovor
#4
Knjigovodstvo /

Dobar dan! Ja sam 31.12.2022. godine imao manje od 40 godina. Da li treba da predam „nultu“ prijavu za godišnji porez (nemam ništa da platim)? Dobijam različite informacije.

Dragan P.
Pročitajte odgovor

    Postavite pitanje

    Pre postavljanja pitanja pretražite naš sajt, možda smo već dali odgovor na slično ili srodno pitanje.

    Potrudićemo se da odgovorimo na pitanja koja nam šaljete, ali ne možemo da garantujemo da će to uvek biti slučaj.    Iz koje oblasti Vam možemo pomoći?*