PitanjaKnjigovodstvo

Knjigovodstvo

Portal NašaMreža.rs je namenjen edukaciji preduzetnika, i trudimo se da damo odgovore na pitanja iz oblasti knjigovodstva, ljudskih resursa, marketinga, menadžmenta, prava, prodaje i drugih oblasti.

Portal se ne bavi pružanjem usluga iz ovih oblasti, i nismo u mogućnosti da garantujemo da ćete dobiti odgovor kao i u kom roku će to biti.

Važna napomena: Ukoliko se Vaš upit odnosi na A1 usluge, molimo Vas da se obratite direktno A1 podršci. Na ove upite nismo prilici da odgovorimo.

Postavite nam pitanje

Poslednja odgovorena pitanja

#8
Knjigovodstvo /

Dobar dan, ja sam penzioner od prošle godine. Hteo bih ponovo negde da se zaposlim, ali se brinem da li ću izgubiti penziju?

Miloš P.
Pročitajte odgovor
#7
Knjigovodstvo /

Da li treba izdati fiskalni račun za robu koje se plaća preko računa firme?

Momir D.
Pročitajte odgovor
#4
Knjigovodstvo /

Dobar dan! Ja sam 31.12.2022. godine imao manje od 40 godina. Da li treba da predam „nultu“ prijavu za godišnji porez (nemam ništa da platim)? Dobijam različite informacije.

Dragan P.
Pročitajte odgovor
#3
Knjigovodstvo /

Radim u jednoj firmi i dogovorio sam fiksnu platu. Sve je u redu kada radim ceo mesec, ali ako odem na godišnji odmor ili u mesecu ima državni praznik, plata mi bude manja ili veća od one koju sam dogovorio. U firmi tvrde da je obračun dobar i da mi nisu umanjivali platu zato što sam bio na odmoru. Da li znate o čemu se radi?

Danilo S.
Pročitajte odgovor

    Postavite pitanje

    Pre postavljanja pitanja pretražite naš sajt, možda smo već dali odgovor na slično ili srodno pitanje.

    Potrudićemo se da odgovorimo na pitanja koja nam šaljete, ali ne možemo da garantujemo da će to uvek biti slučaj.    Iz koje oblasti Vam možemo pomoći?*