Webinari

Webinar: Kako koristiti ChatGPT za povećanje produktivnosti

Zamislite da imate privatnog asistenta koji je uz vas 24h dnevno, svakog radnog dana, vikendom i praznicima, a sve to postpuno besplatno ili uz naknadu od samo par dolara mesečno.

Zamislite da imate privatnog asistenta koji je uz vas 24h dnevno, svakog radnog dana, vikendom i praznicima, a sve to postpuno besplatno ili uz naknadu od samo par dolara mesečno. Zvuči nemoguće, ali postoji i nalazi se na samo par klikova od vas!

Ako ste preduzetnik kome je zafalilo ideja, student kome treba pojašnjenje ili sažetak gradiva, ili pak profesionalac koji teži da unapredi svoje veštine i optimizuje radne procese, a nemate budžet kojim bi platili pomoćnika, ovaj webinar je namenjen baš vama.

Sa velikim znanjem i strašću prema novim tehnologijama, Borislav Vukojević, iskusni komunikolog i AI entuzijasta, biće vaš vodič kroz svet ChatGPT-a. Njegovo bogato iskustvo predavača, konsultanta i istraživača pružiće vam pregršt praktičnih saveta i uvida koji će vam olakšati buduće poslovanje.

Fokus webinara biće na praktičnoj primeni ChatGPT-a, bez zadiranja u tehničke detalje razvoja veštačke inteligencije ili filozofske rasprave tome da li će AI zameniti ljude.

Ono što ćete saznati jeste:

  • Šta je ChatGPT?
  • Kako ChatGPT funkcioniše na osnovnom nivou?
  • Koja je korist od GhatGPT-a u poslovanju?
  • Kako ispravno podesiti promptove (hands-on demonstracija)

Vreme je da zaposlite vašeg glavnog saveznika, a Borislav će vam objasniti kako to da uradite na pravi način. Otkrijete ChatGPT svet i preoblikujte način na koji radite, učite i komunicirate.

Imate li pitanja ili predloge za buduće webinare? Pišite nam u komentarima, a mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo, kako na samom webinaru, tako i na platformi „Naša Mreža“ u rubrikama biznis teme i baza znanja.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Master komunikologije, komunikacijski konsultant, radi 3 stalna posla, ali je ponajviše istraživač novih tehnologija. Predaje na Fakultetu političkih nauka, konsultuje UNESCO, drži kurseve iz AI alata od sredine 2023. godine. Suđeni doktor komunikoloških nauka, ali večno mu fali još jedan mesec.

Više o Borislavu