Webinari

Webinar: Kako koristiti Midjourney za poslovne namene?

Koliko sati ste uzaludno proveli nad stock sajtovima tražeći odgovarajuću fotografiju? Koliko puta ste želi da vizualizujete ideju iz glave, ali niste znali kako ili vam je jednostavno trebala korekcija postojeće fotografije, a niste bili dovoljno vični da to i učinite? Vašim mukama je konačno došao kraj!

Zahvaljujući Midjourney alatu, sve vaše ideje postaju stvarnost. Na vama je samo da ispišete šta ste zamislili, a on će se postarati za ostalo. Vaš lični dizajner, od svega nekoliko dolara mesečno, stoji vam na raspolaganju 24/7. Ali, kako doći do njega i kako ga iskoristiti na pravi način? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja čekaju vas u webinaru.

A ko bi bolje mogao da vam objasni tajne ovog alata, ako ne osoba koja je testirala preko 200 AI alata do sada. Borislav Vukojević, komunikolog i AI entuzijastu, predavač bogatog iskustva, konsultant i istraživač otkriće vam sve potrebne trikove, skratiti lutanja i pomoći vam da nakon manje od sat vremena potpuno ovladate Midjourney-em.

Ono čime se ovaj put nećemo baviti su ostali image generatori i njihove razlike u odnosu na Midjourney, kao ni implikacijama ovog alata na umetnost. Sa druge strane, dobićete odgovore, na pitanja:

  • Šta je Midjourney i kako se radi preko Discorda?
  • Koje vrste slika Midjourney može kreirati?
  • Koja je korist od Midjourney-a u poslovanju?
  • Kako ispravno podesiti promptove

Vaš novi dizajner je spreman da vam olakša posao, na vama je samo da mu kažete kako!

Vaša mišljenja i pitanja su nam važna! Zato podelite sa nama svoje predloge u komentarima ili na platformi „Naša Mreža“, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo, kako u narednim webinarima, tako i u rubrikama biznis teme i baza znanja.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Master komunikologije, komunikacijski konsultant, radi 3 stalna posla, ali je ponajviše istraživač novih tehnologija. Predaje na Fakultetu političkih nauka, konsultuje UNESCO, drži kurseve iz AI alata od sredine 2023. godine. Suđeni doktor komunikoloških nauka, ali večno mu fali još jedan mesec.

Više o Borislavu