Aleksandra Petrovski

Brand storyteller @ alex5rovski

Aleksandra Petrovski je brend pripovedač, edukatorka i konsultantkinja. Aleks je novinarka. Dve decenije po profesiji, a sada po životnom opredeljenju – osoba koja traga za odgovorima, uobličava pitanja, ume da sluša i čuje, osoba koja pre drugih pokušava da spozna sledeću veliku ideju dok je još u povoju i one za koje misli da vrede osvetljava drugima, pomaže različitim svetovima da se razumeju, “rasklapa” kompleksne pojave i daje smisao onim naizgled malim.

Poslednjih pet godina istražuje multipotencijalnost. Autorka je *fusnota podkasta i osnivačica kružoka Multipotencijalisti, koji okuplja renesansne ljude novog doba previše radoznale da bi se uklopili u nametnutu društvenu predstavu o jednoj karijeri (ili interesovanju) koje treba da pronađemo i da se njime bavimo celog života.

Povežite se:

Kolumne /

Nema, ali napravićemo

„Prestao je brend da me loži, jer sam počeo da ugađam ljudima“, rekao je Vladimir Nićiforović, osnivač i kreativni direktor „Ivice i Majice“, objašnjavajući da li su zaista bankrotirali i šta, zapravo, stoji iza nove kampanje rebrendiranja.

Pročitajte kolumnu
aleksandra petrovski kolumna
Komentari /

Lako će posao bez tebe, ali kako ćeš ti bez odmora?

Upozorenje: Nepopularna tema. Umesto o poslu i predanom radu pričamo o odmoru. Jer i tokom odmora se raste, te i on treba da bude nezaobilazni deo preduzetničke agende. Ponekad je lakše to reći nego sprovesti u delo, ali zato je tu razmena iskustava, da ne moramo sve sami na sopstvenim greškama da naučimo.

Saznajte više
zelenilo