Aleksandra Petrovski

Brand storyteller @ alex5rovski

Aleksandra Petrovski je brend pripovedač, edukatorka i konsultantkinja. Aleks je novinarka. Dve decenije po profesiji, a sada po životnom opredeljenju – osoba koja traga za odgovorima, uobličava pitanja, ume da sluša i čuje, osoba koja pre drugih pokušava da spozna sledeću veliku ideju dok je još u povoju i one za koje misli da vrede osvetljava drugima, pomaže različitim svetovima da se razumeju, “rasklapa” kompleksne pojave i daje smisao onim naizgled malim.

Poslednjih pet godina istražuje multipotencijalnost. Autorka je *fusnota podkasta i osnivačica kružoka Multipotencijalisti, koji okuplja renesansne ljude novog doba previše radoznale da bi se uklopili u nametnutu društvenu predstavu o jednoj karijeri (ili interesovanju) koje treba da pronađemo i da se njime bavimo celog života.

Povežite se:

Kolumne /

Moja baba preduzetnica

Znate one hipnotišuće prizore novogodišnjeg vatromena na Burdž Kalifi? Nisam tome svedočila u Dubaiju, ali sam gledala snimak. I doživela sam jedno takvu šljašteću eksploziju u svojoj glavi čuvši objašnjenje žene, čiji stav o liderkama vrlo cenim.

Pročitajte kolumnu