Marija Đorđić

Knjigovođa i poreski savetnik

Rođena je 1984. godine u Beogradu. Završila je X gimnaziju. Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu diplomirala je 2008. godine na smeru međunarodna ekonomija.

Nakon nekoliko godina rada u spoljnotrgovinskom i IT sektoru, osniva Experta doo, knjigovodstvenu agenciju fokusiranu na potrebe malih preduzeća i preduzetnika.

Veruje da je knjigovođa neka vrsta biografa vašeg biznisa. On beleži finansijski život preduzeća. On je vaš savetnik i saveznik. Za mali biznis, možda i najvažniji spoljni saradnik. Neko od koga se očekuje mnogo više od pukog vođenja knjiga.

Od 2012. godine piše blog experta.rs/propisi na temu tumačenja i primene propisa u poslovanju privrednih subjekata, sa akcentom na poreskom sistemu i finansijama, koji aktivno prati oko 5000 pretplatnika.

Povežite se:

Knjigovodstvo /

Šta su PPP-PO potvrde i čemu služe?

Dobili ste dokument koji nosi naziv PPP-PO potvrda i niste sigurni šta treba da uradite sa njim? U nastavku dajemo objašnjenja šta su PPP-PO potvrde, ko, kome i u kom roku ih izdaje, kao i šta treba da učinite ako ste ih primili (ili niste – a trebalo je).

Saznajte više
cvecara
Webinari /

Webinar: Elektronski potpis

Preduzetnik ste koji vodi poslovne knjige, direktor privrednog društva, ili tek planirate pokretanje sopstvenog biznisa, kvalifikovani elektronski sertifikat je nešto bez čega nećete moći.

Pogledajte video
webinar 04