Webinari

Webinar: Kako spremiti zaista dobru prezentaciju?

Dobili ste priliku da izađete na scenu i prenesete ključne informacije, inspirišete ili produbite svoje poslovne odnose, a zatim shvatite da se vaša prezentacija upravo završila, a publika nije ni premetila da ste bili tu – vaših 5 minuta je prohujalo sa vihorom! Iako ovo iskustvo dele mnogi od nas, imamo dobre vesti – nije neizbežno.

Da biste se izdvojili i ostavili snažan utisak na svoju publiku, potrebno je ispratiti određene smernice. To je upravo ono što ovaj webinar ima za cilj da postigne. Posvetili smo ga svima vama koji želite da unapredite svoje veštine u kreiranju i izvođenju prezentacija – od lidera timova i menadžera, preduzetnika, marketinških stručnjaka, do svih onih koji su suočeni sa potrebom da svoje ideje, proizvode ili usluge prenesu publici.

Ivan Minić, glavni urednik, serijski preduzetnik i predavač na više od 150 događaja vezanih za preduzetništvo, marketing i razvoj poslovanja, izdvojio je konkretne savete o kreiranju prezentacije koji će vam pomoći da dođete do cilja i ostanete upamćeni dugo nakon vašeg izlaganja.

Webinar neće pokrivati teme kao što su prevazilaženje treme, govor tela ili dikcija. Umesto toga, fokus je na ključnim elementima koji čine razliku između prosečne i izvanredne prezentacije. Saznaćete:

  • Šta prezentacija treba da sadrži?
  • Kako tačno treba da izgleda?
  • Kako se pripremiti za nastup?
  • Na koji način da privučete i zadržite pažnju publike.
  • Kako da istaknete informacije koje želite da budu zapamćene?
  • I za kraj, saznaćete neizostavne tehničke detalje koje uvek trebate imati na umu.

Nema više prostora za osrednje prezentacije. Steknite znanja i veštine koje će vas istaći od ostalih predavača. Vreme je da vaši nastupi postanu trajno urezani u sećanje vaše publike.

Pitanja u vezi ovog ili predloge za teme budućih webinara, pišite nam u komentarima, a Ivan će se potruditi da na njih odgovori kako ovde, tako i rubrikama biznis teme i baza znanja.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Već dvadeset godina se klackam između tehnologije, marketinga i preduzetništva. Savetovao sam najveće globalne brendove kada je digitalni nastup na lokalnom tržištu u pitanju. Danas i dalje savetujem neke globalne, ali i mnoge lokalne kompanije – kako male, tako i velike.

Više o Ivanu