Webinari

Webinar: Greške “sam svoj majstor” dizajnera

Imali ste ideju koju ste želeli da sprovedete u delo, bacili ste se na posao, ali se krajnji rezutat na neki način razlikovao od onoga što ste zamislili?

Imali ste ideju koju ste želeli da sprovedete u delo, bacili ste se na posao, ali se krajnji rezutat na neki način razlikovao od onoga što ste zamislili? Nešto mu fali, a niste sigurni šta. Sa ovim problemom se često susreću početnici u svet dizajna, kao i oni kojima to nije struka, ali u nedostatku resursa nisu imali bolje rešenje nego da zasuču rukave i postanu sam svoj majstor.

Kako uopšte dođe do takvog rezultata kada ste sve radili po ugledu na svetske brendove i pomno pratili radove vrsnih dizajnera? U pitanju su sitnice koje prave razlike, iliti kako kažu “đavo se krije u detaljima”. No, nema mesta za brigu, jer se odgovori na sve vaše probleme kriju u ovom webinaru.

Ivan Minić, glavni i odgovorni urednik portala i stručnjak sa preko dvadeset godina iskustva u marketingu i preduzetništvu, pripremio vam je pregršt primera i saveta koji će vam pomoći da ubuduće kreirate radove koji se izdvajaju.

Ono čime se u ovom webinaru nismo bavili, jeste izrada knjige standarda za neki brend, dizajn sistemom za sve platforme i time kako postati dobar dizajner. Fokusirali smo se isključivo na praktične savete i prakse koje će vam pomoći da unapredite svoje veštine, a neki od ogovora koji vas čekaju su:

  • Kako ne napraviti neke od krupnih grešaka?
  • Kako ne napraviti neke od stinih ali jako vidljivih grešaka?
  • Kako napraviti nešto čitko, jasno i funkcionalno?
  • Kako napredovati i na koga se ugledati?

Naučite kako da izbegnete greške, postanete sigurniji u svoje dizajnerske odluke i kreirate vizuale kojima će se drugi diviti.

Pitanja u vezi sa ovim oblastima ili predloge za teme budućih webinara, možete ostaviti u komentarima. Ivan će se potruditi da na njih odgovori, kako ovde, tako i u rubrikama biznis teme i baza znanja.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Već dvadeset godina se klackam između tehnologije, marketinga i preduzetništva. Savetovao sam najveće globalne brendove kada je digitalni nastup na lokalnom tržištu u pitanju. Danas i dalje savetujem neke globalne, ali i mnoge lokalne kompanije – kako male, tako i velike.

Više o Ivanu