Webinari

Webinar: Izbor pravne forme i načina oporezivanja

Na pragu ste pokretanja vlastitog biznisa, imate strategiju, proizvod ili uslugu i tačno znate kako će vam izgledati prodajno mesto, kancelarija, sajt, ma sve. A onda… Sledi onaj, za većinu, mučan deo – odabir pravne strukture i načina oporezivanja – papirologija.

Kakva prava i obaveze sa sobom nosi titula “preduzetnika”, a kakve “D.O.O.”? Šta biste smeli, a šta ne? Do kada trebate izmiriti zaduženja? Da li se odlučiti za paušalno oporezivanje, samooporezivanje sa isplatom lične zarade ili bez nje i šta sve ovo uopšte znači?

Ovo su samo neka od pitanja sa kojima ćete se zasigurno susresti u procesu pokretanja biznisa, a na koja smo vam pripremili detaljne odgovore, sa konkretnim primerima.

Marija Đorđić, knjigovođa, poreska savetnica i osnivačica knjigovodstvene agencije Experta doo, čiji je glavni fokus usmeren na potrebe malih preduzeća i preduzetnika, detaljno se pozabavila pravnim, poslovnim i poreskim aspektima koji umnogome mogu uticati na budućnost vašeg preduzeća, ali i vas samih.

U webinaru ćete saznati:

  • Koje su ključne razlike između ograničene i neograničene odgovornosti.
  • Kako izbor pravne forme utiče na percepciju klijenata i zaposlenih.
  • Detalje o različitim metodama obračuna i plaćanja poreza.

Ne propustite priliku da unapredite svoje poslovne odluke i uštedeti vreme i novac na duge staze.

Za sva pitanja u vezi ovog ili predloge tema za neke od budućih webinara, pišite nam u komentarima, a mi ćemo se potruditi da vam na njih odgovorimo kako ovde, tako i rubrikama biznis teme i baza znanja.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Veruje da je knjigovođa neka vrsta biografa vašeg biznisa. On beleži finansijski život preduzeća. On je vaš savetnik i saveznik. Za mali biznis, možda i najvažniji spoljni saradnik. Neko od koga se očekuje mnogo više od pukog vođenja knjiga.

Više o Mariji