Webinari

Webinar: Kako dati ime firmi ili brendu?

Razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa, imate proizvod, ciljnu grupu, znate kakvo pakovanje želite i ko bi mogao da vam napravi fotografije, ali ostalo je ono najteže – treba vam kum. Neko ko će vašu ideju zaokružiti u zvučnu, pamtljivu i zanimljivu reč ili frazu. E pa, brigama je došao kraj jer danas ćemo vam pokazati kako da sami osmislite ime za vaš brend ili firmu.

Cola-cola, Plazma, Bakina Tajna, kako da stvorite imena poput ovih? Imena koja se pamte i čije slike imate u glavi pre nego reč pročitate do kraja. Ovaj webinar je odgovor na prethodno pitanje i posvećen je svima vama koji mučite muku oko imena budućeg brenda ili firme, ali i onima koji razmišljaju o promeni postojećeg naziva.

Ivan Minić, glavni i odgovorni urednik portala nasamreza.rs i savetnik brojnih kako globalnih tako i lokalnih kompanija, otkriće vam ključne aspekte za kreiranja nezaboravnog imena.

Tokom webinara nećemo se baviti izradom logotipa i vizuelne komunikacije, izradom ambalaže i promotivnog materijala, kao ni komunikacionom strategijom i kanalima komunikacije, ali saznaćete odgovore na sledeća pitanja:

  • Kako da nazovete vašu firmu ili brend?
  • Na koje sve načine možete doći do imena?
  • Šta sve treba uzeti u obzir pored samog imena?
  • Kako zaštititi ime na svim bitnim mestima?

Vaše putovanje do nezaboravnog imena počinje sada! Hajde da stvorimo naziv brenda ili firme koja će ostaviti neizbrisiv trag na tržištu.

Pitanja u vezi ovog ili predloge za teme budućih webinara, pišite nam u komentarima, a Ivan će se potruditi da na njih odgovori kako ovde, tako i rubrikama biznis teme i baza znanja.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Već dvadeset godina se klackam između tehnologije, marketinga i preduzetništva. Savetovao sam najveće globalne brendove kada je digitalni nastup na lokalnom tržištu u pitanju. Danas i dalje savetujem neke globalne, ali i mnoge lokalne kompanije – kako male, tako i velike.

Više o Ivanu