Webinari

Webinar: Kako do boljih fotografija za Vaš biznis!

Ako su vam kolumne i tekstovi iz rubrika biznis teme i baza znanja bili zanimljivi i pomogli da na drugačiji način sagledate i unapredite vaše poslovanje, webinari su još jedan vid sadržaja koji će vam bez sumnje biti od koristi. 

Svakog meseca, neko od stručnjaka iz svoje oblasti pružiće vam svoje uvide, savete i rešenja na temu marketinga, knjigovodstva, prava i menadžmenta.

U današnjem, digitalnom dobu, prva impresija najčešće dolazi putem ekrana. Fotografija na web stranici, društvenim mrežama ili štampi nije samo vizualni element – već prilika da zaintrigirate, privučete i zadržite pažnju potencijalnih klijenata. Takoreći, ključ za uspeh vašeg poslovanja – biti ili ne biti!

Ako ste vlasnik malog biznisa, koji trenutno nema sredstva za profesionalnog fotografa, znatiželjni amater, ili prosto želite da budete sigurni da vam je isporučeni materijal dovoljno dobar – ovaj vebinar posvećen je baš vama!

Ivan Minić, naš glavni urednik i serijski preduzetnik koji se već 20 godina klacka između tehnologije i marketinga, izdvojio je predgršt konkretnih primera, saveta i trikova o tome kako da dođete do bolje fotografije za vaš biznis.

Saznaćete:

  • Na šta da se fokusirate kada razmišljate o fotografiji
  • Kako da isplanirate snimanje, tako da iz njega izvučete najviše
  • Šta je važno korisnicima
  • Kako da, delujete profesionalnije i ozbiljnije, iako ste mali brend

Ovo su samo neka od pitanja, a očekujemo i vaša!

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Već dvadeset godina se klackam između tehnologije, marketinga i preduzetništva. Savetovao sam najveće globalne brendove kada je digitalni nastup na lokalnom tržištu u pitanju. Danas i dalje savetujem neke globalne, ali i mnoge lokalne kompanije – kako male, tako i velike.

Više o Ivanu