Đorđe Pivnički

Animator i video editor

Primarno animator i video montažer, teški zavisnik od After Effects-a.

Još kao mali analizirao je crtane filmove i to površno znanje prenosio u blokčić, sliku po sliku, stranu po stranu, kao frejm po frejm… i zatim brzim listanjem uživao u nekoliko sekundi animiranog sadržaja, koji je za njega bio od neprocenjive vrednosti.

Sada je porastao, ima dosta kila i godina, porodicu i formalno zvanje mašinski inženjer, ali dokle god vidi magiju u svakom key frame-u, ne planira da odraste. Voli da radi jer radi ono što voli.

Ima preko 20 godina iskustva sa stranim i domaćim klijentima, pomažući im da se njihove zamisli i statični vizuali ožive i organski dopru do što većeg broja ljudi – Pivnicki.com

Povežite se:

Biznisi /

Jelenak Atelier:
Ručni vez, spora moda i balkanski hedonizam

Jelena je kreativna umetnica koja stoji iza brenda Jelenak Atelier, poznatog po ručnom vezu na komadima od prirodnih materijala. Njen put započeo je 2016. godine, kada se u želji za kreativnim hobijem oprobala u ručnom vezu. Nekoliko godina potom zanemarila je diplomu istorije umetnosti, kao i karijeru u svetu advertajzinga i odlučila da se posveti ovom pozivu.

Pročitajte intervju
jelenak 01
Biznisi /

Muffin Store:
Mafini sa svrhom kao glavnim sastojkom

Marko Stanković i njegova mama stoje iza brenda Muffin Store, koji na našim prostorima pravi sve veći odjek. Ne samo dekadentnim mafinima koji se tope u ustima, već i društvenom svesnošću i fokusom na socijalno preduzetništvo. Inspirisan situacijom svoje mame, Marko je želeo da stvori radno mesto koje nudi dostojanstvene uslove rada ženama u njenom položaju, a da pri tom ponudi besprekorno kvalitetne i ukusne mafine, koji osvajaju prvim zalogajem.

Pročitajte intervju
muffin 01
Biznisi /

Aleksandar Topić:
Od dečaka sa kutijom bedževa do prepoznatljivog brenda

Aleksandar Topić je umetnik i preduzetnik koji nosi puno šešira. Njegova delatnost obuhvata dizajniranje i izradu originalnih bedževa, leptir-mašni, šolja, majica i sličnih predmeta sa njegovim autentičnim dizajnom, parolama i natpisima. Takođe se bavi i vođenjem društvenih mreža za klijente, izradom logoa i brendinga za firme, a odskora je uplovio i u muzičke DJ vode.

Pročitajte intervju
topic 01