Ivan Minić

Glavni i odgovorni urednik

Osnovao sam Burek.com (2002.), MojaPijaca.rs (2016.), TurnKey (2016.), Pojačalo (2018.), Burgos (2019.), Alfa Prevod (2021.), DigiTalk (2021.)

Već dvadeset godina se klackam između tehnologije, marketinga i preduzetništva. Savetovao sam najveće globalne brendove kada je digitalni nastup na lokalnom tržištu u pitanju. Danas i dalje savetujem neke globalne, ali i mnoge lokalne kompanije – kako male, tako i velike.

Prethodnih nekoliko godina radio sam i kao konsultant, edukator i ekspert na brojnim EU projektima i sarađivao sa USAID, UNDP, Thomson fondacijom, OSCE, Unicefom i drugim donatorima.

Povežite se:

Biznisi /

Iglica store:
Čipkani nakit za svaku priliku

Bojana Krnić Škiljo pod brendom „Iglica store“ ručno izrađuje delikatni, čipkani nakit, koristeći staru, skoro zaboravljenu tehniku tattinga. Pomoću veoma tankog konca i igle, počela je da stvara minijaturne, a kasnije i malo veće komade nakita, koji zahtevaju od nekoliko sati do nekoliko dana rada.

Pročitajte intervju
iglica 01
Biznisi /

Zlato u tegli:
Oličenje zdravlja u svakoj kapi meda

Shvativši da njihovi karijerni putevi, ipak, ne vode kroz korporacije i velike sisteme, Jelena i Miroslav Mutić, diplomirana ekonomistkinja i diplomirani farmaceut, okrenuli su se onome što je do tada bio samo hobi – pčelarstvu. Isprva, ovaj bračni par iz Nove Pazove je krenuo sa samo četiri meda, ali kada je osmislio mešavine meda sa kakaom i liofilizovanim voćem, doživeo je pravi uzlet.

Pročitajte intervju
zlatoutegli 01b
Biznisi /

Ecoserein:
Ekološki proizvodi za svakodnevnu upotrebu

Inspiracija za Ecoserein proizvode proizašla je iz ljubavi prema prirodi, koju Sanja Žugić gaji još od ranih izviđačkih dana. Shvativši potrebu za promenom svakodnevnih navika koje doprinose bespotrebnom otpadu, zaplovila je u kreiranje i distribuciju ekoloških proizvoda, pre svega četkica za zube, ali i torbi i četki za kosu.

Pročitajte intervju
ecoserein 01