Ivan Minić

Glavni i odgovorni urednik

Osnovao sam Burek.com (2002.), MojaPijaca.rs (2016.), TurnKey (2016.), Pojačalo (2018.), Burgos (2019.), Alfa Prevod (2021.), DigiTalk (2021.)

Već dvadeset godina se klackam između tehnologije, marketinga i preduzetništva. Savetovao sam najveće globalne brendove kada je digitalni nastup na lokalnom tržištu u pitanju. Danas i dalje savetujem neke globalne, ali i mnoge lokalne kompanije – kako male, tako i velike.

Prethodnih nekoliko godina radio sam i kao konsultant, edukator i ekspert na brojnim EU projektima i sarađivao sa USAID, UNDP, Thomson fondacijom, OSCE, Unicefom i drugim donatorima.

Povežite se:

Biznisi /

Joška Handmade:
Snovi koju su postali stvarnost od porcelana

Ako tragate za predivnim nakitom i drugim zanimljivim i prefinjenim predmetima koji su ručno pravljeni od porcelana, prava adresa za vas je Joška Handmade studio. Iza ove male firme stoji Jovana Radenković, žena koja je svoje dečje snove pretočila u stvarnost, ne dozvoljavajući da je brojne prepreke spreče na putu koji je sebi zacrtala.

Pročitajte intervju
joska 01
Webinari /

Webinar: Kako dati ime firmi ili brendu?

Razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa, imate proizvod, ciljnu grupu, znate kakvo pakovanje želite i ko bi mogao da vam napravi fotografije, ali ostalo je ono najteže – treba vam kum. Neko ko će vašu ideju zaokružiti u zvučnu, pamtljivu i zanimljivu reč ili frazu. E pa, brigama je došao kraj jer danas ćemo vam pokazati kako da sami osmislite ime za vaš brend ili firmu.

Pogledajte video
nasamreza webinar web 1
Biznisi /

Dalibor Trkulja:
Kovač nesvakidašnjih sečiva od damaskus čelika

U svojoj kovačkoj vatri Dalibora Trkulja iz Inđije ručno kreira unikatna sečiva od damaskus čelika sa čudesnim šarama. Sa kleštima i čekićem u ruci, Dalibor je ovaj zanat počeo da uči kako bi sebi pružio odušak od zahtevnog posla. Ali, nakon što je na tržištu nastala prava jagma za njegovim proizvodima, rado je odlučio da kancelarijski posao u potpunosti zameni kovačkom radionicom, a odelo kožnom keceljom.

Pročitajte intervju
trkulja 01