Redakcija

Redakcija portala Naša Mreža

Urednički tim Naše mreže je dinamična i iskusna grupa autora koji su posvećeni pružanju pronicljivih analiza, vesti iz industrije i detaljnih profila uspešnih preduzetnika.

Povežite se:

Teme /

Upoznajte Mesaru Morava!

Beogradska mesara „Morava“ je, već više od 40 godina, sinonim visokog kvaliteta i vrhunske usluge. Ovaj brend postao je prepoznatljiv zahvaljujući naporima Dragana Mijajlovića, osnivača firme, i njegovog sina Branka, koji je nastavio porodični posao, a kasnije ga uspešno proširio sa braćom Milošem i Markom.

Pogledajte video
Teme /

Upoznajte Polako.

Brend “Polako” krčka i u tegle pakuje gotova jela domaće recepture pružajući ukusne zalogaje kako ljubiteljima mesa, tako i vegetarijancima.

Pogledajte video
Teme /

Upoznajte Atelje Cvat!

Priča o ateljeu za izradu keramike Cvat počinje mnogo pre rođenja umetnice Emilije Beguš, koja stoji iza stvaranja ovog brenda koji proizvodi razne upotrebne i dekorativne predmete od keramike i porcelana.

Pogledajte video
Teme /

Upoznajte Urbane farmere

Osim što služi za garnirung, pospešujući kulinarski užitak, mikrobilje važi i za hranu budućnosti. Ovo bogatstvo vitamina i minerala u minijaturnom izdanju već sedam godina unazad u beogradskoj vrevi originalno uzgajaju Urbani farmeri.

Pogledajte video
Teme /

Upoznajte Candy universe!

Pre 10 godina imali su ideju, malo veštine i mnogo hrabrosti da zakupe lokaciju za štand u Delta City-ju. Danas u svom asortimanu imaju više od 120 proizvoda od čoklada i bombona do gumenih meda i glista svih boja.

Pogledajte video