Redakcija

Redakcija portala Naša Mreža

Urednički tim Naše mreže je dinamična i iskusna grupa autora koji su posvećeni pružanju pronicljivih analiza, vesti iz industrije i detaljnih profila uspešnih preduzetnika.

Povežite se:

Teme /

Upoznajte Iglica store!.

Bojana Krnić Škiljo pod brendom „Iglica store“ ručno izrađuje delikatni, čipkani nakit, koristeći staru, skoro zaboravljenu tehniku tattinga. Pomoću veoma tankog konca i igle, počela je da stvara minijaturne, a kasnije i malo veće komade nakita, koji zahtevaju od nekoliko sati do nekoliko dana rada.

Pogledajte video
iglica 01
Teme /

Upoznajte Slikaj i cirkaj!

Aleksandra Pavićević i Sofija Simić kreatorke su i vlasnice brenda kreativnih radionica „Slikaj i cirkaj“, koje svojim polaznicima nude opuštanje, uz kreativni rad, druženje i eliminaciju svakog mogućeg stresa.

Pogledajte video
slikajicirkaj 01
Teme /

Upoznajte Domaće kiflice!

Rađene po uzoru na taštine u maloj pančevačkoj pekari, Domaće kiflice su gotovo preko noći postale najtraženije pecivo u ovom gradu, nedugo zatim i u prestonici. Kako Miloš Mijić ponosno ističe, kod njih nikakvog tajnog recepta ili posebnog sastojka, jedino fila ima pretek, što mušterije posebno cene.

Pogledajte video
kiflice 01
Teme /

Upoznajte Meshka & Friends!

U srcu radionice Meshka & Friends, Emeše Mesaroš B Varga i njen vredni tim transformišu jednostavne komade drveta u nesvakidašnje igračke za mališane. Ove ekološki prihvatljive figurice, pored zabave, podstiču kreativnost i razvoj motorike kod dece.

Pogledajte video
meshka 01
Teme /

Upoznajte Zlato u tegli!

Shvativši da njihovi karijerni putevi, ipak, ne vode kroz korporacije i velike sisteme, Jelena i Miroslav Mutić, diplomirana ekonomistkinja i diplomirani farmaceut, okrenuli su se onome što je do tada bio samo hobi – pčelarstvu. Isprva, ovaj bračni par iz Nove Pazove je krenuo sa samo četiri meda, ali kada je osmislio mešavine meda sa kakaom i liofilizovanim voćem, doživeo je pravi uzlet.

Pogledajte video
zlatoutegli 01b
Teme /

Upoznajte EcoSerein!

Inspiracija za EcoSerein proizvode proizašla je iz ljubavi prema prirodi, koju Sanja Žugić gaji još od ranih izviđačkih dana. Shvativši potrebu za promenom svakodnevnih navika koje doprinose bespotrebnom otpadu, zaplovila je u kreiranje i distribuciju ekoloških proizvoda, pre svega četkica za zube, ali i torbi i četki za kosu.

Pogledajte video
ecoserein 01
Teme /

Upoznajte Holy Smokes!

Aleksandar Vulićević je vlasnik i osnivač Holy Smokes restorana, koji se specijalizuje za roštilj u teksaškom stilu. Iako je radio u novinama, Aleksandar je oduvek imao ljubav ka pripremi hrane za prijatelje i porodicu.

Pogledajte video
holysmokes 01