Igor Lazarević

Poslovni konsultant i autor

Igor Lazarević je po obrazovanju magistar ekonomskih nauka sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima menadžment konsaltinga. Iza sebe ima više od 15 godina iskustva i učešće u preko 100 projekata u oblastima poslovnog i finansijskog savetovanja, M&A, organizacionog razvoja, upravljanja procesima i rizicima, marketinga i prodaje, farmaceutskog i zdravstvenog menadžmenta, upravljanja fondovima EU, lokalnog i regionalnog razvoja i razvoja civilnog društva.

U dosadašnjem radu, obavljao je razne menadžerske i savetodavne poslove u Agenciji za lekove i medicinska sredstva Srbije i kompanijama Mobilkom Austria, Globmark Business Research, Altis Consulting, Hemofarm, Delta M i Novosti. Od 2010. godine vlasnik je i direktor agencije Aventin Partners, koja je specijalizovana za pružanje savetodavnih usluga u oblasti menadžment i finansijskog konsaltinga.

Član je Udruženja za unapređivanje kliničkih ispitivanja (KLINIS) i Alumni kluba Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Pohađao je veći broj stručnih usavršavanja u zemlji i inostranstvu i autor je preko 50 stručnih tekstova u nekim od vodećih časopisa na teritoriji Srbije. U poslednjih nekoliko godina radi i kao profesionalni trener i moderator konferencija u oblasti ekonomije i farmacije. Oženjen je i otac je dva detata.

Povežite se:

Finansije /

Model za izradu Liste dnevnog prometa ugostitelja (DPU)

Pravilnikom o poslovnim knjigama i iskazivanju finansijskog rezultata po sistemu prostog knjigovodstva („Sl. glasnik RS“, br. 140/2004 i 44/2018 – dr. zakon), propisana je obaveza ugostitelja da vode poslovne knjige po sistemu prostog knjigovodstva, i u okviru toga posebnu evidenciju u okviru Liste dnevnog prometa ugostitelja (DPU).

Saznajte više
restoran
Kalkulatori /

Time-tracking (engleski)

Preduzetnici i frilenseri svoje usluge često naplaćuju prema utrošenom vremenu (naplata “po satu“). Ovakav način naplate podrazumeva vođenje precizne evidencije o utrošku vremena.

Saznajte više
Kalkulatori /

Time-tracking (srpski)

Preduzetnici i frilenseri svoje usluge često naplaćuju prema utrošenom vremenu (naplata “po satu“). Ovakav način naplate podrazumeva vođenje precizne evidencije o utrošku vremena.

Saznajte više
Subvencije /

Biznis plan za Fond za razvoj

Fond za razvoj obezbeđuje razne vrste kredita i bespovratnih sredstava koji služe za podsticanje razvoja postojećih i novih biznisa, kako na nivou velikih privrednih subjekata, tako i na nivou malih i srednjih preduzeća i preduzetnika

Saznajte više
subvencija