Milica Bojanić

Pravnik & kopirajter

Milica Bojanić je diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom i decenijskim iskustvom rada u kompanijama koje i zastupa pred sudovima. Oduvek intuitivno veruje, a sada i zna da je promena jedina konstanta, kako u kosmosu i prirodi, tako i u čoveku.

Celoživotna opčinjenost knjigama, neobičnim životnim pričama i događajima, pažljivo slušanje i promišljanje, a u skorije vreme i naročito zanimanje za psihologiju, iznedrili su zaljubljenost u pisanje.

Usred zbrke oko (reklo bi se) stroge karijere pravnika, dva zvrka mlađa od tri godine i brzog velegradskog života koji svi danas živimo, rodio se i sajt pricamica.com, njeno (a svačije) mesto za malo humora, relaksaciju, odušak i ispovedanje. Sa pričanjem priča, došao je i brend storiteling i kopirajting, kojim se bavi na milicabojanic.com.

A toliko toga će još doći.

Povežite se:

Pravo /

Pismo o namerama

„Imam odličnu biznis ideju!“, kaže simpatična, entuzijastična osoba iz vašeg okruženja, a sledi ideja koje se, da, zaista baš niko nikad nije setio. I sigurno ćete, sledeće godine u ovo vreme, biti milioneri.

Saznajte više
pismoonamerama
Pravo /

Zaštita žiga

Kada se u čoveka uvuče crv preduzetništva, svi znamo da tu opiranja nema i bolje je da mu se predate nego da sa njim vodite unapred izgubljeni rat.

Saznajte više
zastitaziga