Arhiva

Ažurirajte Vašu aplikaciju Naša mreža radi boljeg korisničkog iskustva

Već skoro 2 godine platforma Naša mreža podržava mali i srednji biznis. Olakšali smo umrežavanje i saradnju među korisnicima, informišemo preduzetnike o novostima iz sveta biznisa i tehnologije, savetujemo ih kako da unaprede svoj biznis i da on raste, delimo dobre biznis prakse i alate kako da to postignu. Dajemo sjajne ponude i pogodnosti. Kako bismo svim našim članovima obezbedili što bolje korisničko iskustvo, odlučili smo da osvežimo izgled platforme.

Želja nam je da, zahvaljujući tehnološkim inovacijama, nastavimo da dajemo najbolje i najkorisnije savete za umrežavanje i rast i razvoj Vašeg biznisa u savremenom digitalnom dobu. Zato pratite uputstva i „apdejtujte se“.

Vodič kako da uspešno ažurirate aplikaciju Naša mreža?

Napomena: Uputstvo za ažuriranje se odnosi samo na aplikaciju Naša mreža. Korisnici koji platformi pristupaju preko pretraživača na mobilnom uređaju, već vide izmenjen prikaz sadržaja. 

Ukoliko platformi Naša mreža pristupate preko mobilne aplikacije, proverite da li ste preuzeli najnoviju verziju. Ovaj vodič Vam može pomoći da na brz i jednostavan način prepoznate razlike između stare i nove verzije i uputi Vas koje korake da preduzmete pri ažuriranju.

1. Na Vašem mobilnom uređaju (Android ili iOS) klikom na aplikaciju Naša mreža pristupite platformi. Ukoliko imate verziju koja nije ažurirana, prilikom otvaranja aplikacije, pojaviće se početni ekran, kao na slici ispod.

https://nasamreza.rs/app/uploads/2023/04/KyZX8R2R.png

2. Nakon početnog ekrana, kada pristupite glavnim sekcijama poput Informiši me ili Umreži me, ukoliko je pozadina glavnog menija (u dnu aplikacije) bordo boje, to ukazuje da imate staru verziju. Dodatno, razliku možete primetiti i na fotografijama (koje se prikazuju sa osveženim logotipom Naše mreže) dok je u ostalom sadržaju aplikacije prikazan stari brending (boje i fontovi). Ažuriranje aplikacije preporučujemo, ne samo zbog novog izgleda platforme, već radi bržeg i lakšeg korišćenja same aplikacije.

https://nasamreza.rs/app/uploads/2023/04/GyYF4o2I.png

3. Ukoliko ste u prethodnom koraku utvrdili da Vaša aplikacija nije ažurirana, odlaskom na Play Store (Android), odnosno App store (iOS) jednostavnim klikom na UPDATE (Ažuriraj) preuzećete poslednju verziju aplikacije.

https://nasamreza.rs/app/uploads/2023/04/QiYrnRpX.png

4. Nakon što ste završili ažuriranje aplikacije, prilikom ponovnog ulaska na Našu mrežu, na ekranu će Vam se prikazati ceo sadržaj ažuriran u potpunosti kao što je ilustrovano na slikama ispod.

https://nasamreza.rs/app/uploads/2023/04/82uIbmOA.png

5. Nakon što ste uspešno ažurirali mobilnu aplikaciju, pozivamo Vas da istražite nove tekstove, biznis alate ili pogodnosti koje smo pripremili za korisnike Naše mreže. S druge strane, ukoliko ste pročitali ovo uputstvo, a pristupate aplikaciji iz svojih pretraživača na mobilnom uređaju ili preko desktop verzije vebsajta, dobra vest je da Vi već sada uživate u novom korisničkom iskustvu rebrendirane Naša mreža platforme. Verujemo da Vam se dopada osveženi izgled, ali ipak Vam preporučujemo da preuzmete aplikaciju Naša mreža i tako nastavite da na najlakši način pristupate sadržajima koji Vas interesuju.

Umrežite se i dozvolite da se Vaš biznis razvija i raste.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Tekstovi nastali u periodu od 2019. do 2023. godine na prvoj verziji portala sačuvani su u okviru arhive.

Više o Arhivi