Arhiva

Šta je potrebno da vaš biznis bude siguran?

krvJNvX3

Konačno ste ostvarili svoj životni cilj i osnovali vlastitu firmu. Uložili ste svu svoju ušteđevinu, ili njen dobar deo, završili ste neophodnu papirologiju i prvi rezultati su već na vidiku.

Ipak, ukoliko ste obazrivi i ne želite da dozvolite da neka nepredviđena okolnost ugrozi vaš trud i uloženi novac, savetujemo vam se zaštitite od neželjenih rizika. Osiguranje vašeg poslovanja je najbolji način da to uradite.

Možda ćete pomisliti da je plaćanje premije osiguranja nepotreban trošak, ali bi izdatak bio mnogo veći ukoliko biste sami morali da snosite trošak štete. 

 Dobra strana je ta što mala i srednja preduzeća imaju mogućnost da paket osiguranja odaberu prema svojim potrebama. 

Da biste mogli da odaberete pravu kombinaciju osiguranja za vas, najpre treba da se upoznate sa vrstama osiguranja. 

Da li ste znali da pored osiguranja poslovnog prostora od osnovnih rizika, poput požara i poplave, postoji i osiguranje poslovanja od prekida rada? To znači da bi vam tokom obustave poslovanja usled neke nepredviđene okolnosti bio plaćen ugovoreni iznos nadoknade po danu.

U poslu ste odgovorni i profesionalni i to se ne dovodi u pitanje. Ipak, uz osiguranje od odgovornosti možete da zaštitite svoje poslovanje od građanskopravne odgovornosti za štete učinjene svojim zaposlenima i trećim licima. 

Ne zaboravite ni na svoje zaposlene. Motivišite ih osiguranjem od posledica nezgode i pružite im dodatno zdravstveno osiguranje koje će ih poštedeti velikih troškova u slučaju težih bolesti i hirurških intervencija. 

Na pitanje zašto osigurati biznisa, odgovor je jednostavan: osiguranje nije trošak nego isplativa investicija. Generali Osiguranje Srbija u ponudi ima sve navedene vrste osiguranja i daje popust od 20% na ugovorenu premiju.

Svratite u neku od poslovnica u više od 50 gradova Srbije, besplatno pozovite Kontakt centar na 0800222555 ili pošaljite onlajn upit putem sajta www.generali.rs

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Tekstovi nastali u periodu od 2019. do 2023. godine na prvoj verziji portala sačuvani su u okviru arhive.

Više o Arhivi