Arhiva

Kompanija Shopen pomaže domaćim privrednicima – Kreirajte BESPLATNO internet prodavnicu

76t8cdc0

Pandemije koronavirusa „pozatvarala“ je većinu trgovinskih centara ili makar značajno skratila radno vreme njihovih objekata, zbog čega se trenutno većina transakcija obavlja online.

Shodno tome, spas za poslovanje može biti preorijentacija i otvaranje internet prodavnica, koje, posebno u sektoru ugostiteljstva mogu biti višestruko korisne. 

Srećom, otvaranje internet shopova je relativno brz proces, a zahvaljujući nesvakidašnjoj i nesebičnoj odluci Shopena je i besplatan. Naime, ova kompanija odlučila je da pruži podršku srpskim trgovcima i omogući im da bez ikakve nadoknade iskoriste njihovu e-commerce platformu, kompletno prodajno rešenje za jednostavno i brzo kreiranje web prodavnica i sve što je potrebno za uspesnu online prodaju.

Dovoljno je da zainteresovani trgovci, prilikom registracije prodavnice unesu promo kod SrbijaOnline i automatski aktiviraju Shopen Pro servis. Kod važi za sve trgovce koji registruju svoju online prodavnicu do 20.maja ove godine, i podrazumeva potpuno besplatno korišćenje platforme narednih 110 dana, odnosno do 01. jula.

Dakle, ukoliko ste spremni da se preorijentišete na drugi kanal prodaje koji bi mogao da pomogne vašem poslu da radi i raste i u aktuelnoj situaciji dovoljno je da posetite sledeći LINK i potpuno besplatno kreirate svoj online dućan.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Tekstovi nastali u periodu od 2019. do 2023. godine na prvoj verziji portala sačuvani su u okviru arhive.

Više o Arhivi