Arhiva

Nova digitalna rešenja za uspešno poslovanje

raXcG5ou

Pandemija korona virusa, koja se i dalje ne smiruje, značajno je uticala na mali i srednji biznis u Srbiji. Sa novom realnošću, bilo je neophodno uskladiti i svoje poslovanje.

Oni koji su već započeli sa digitalnom transformacijom su bolje prošli, ali je ovaj proces ipak individualan za svaku kompaniju, bez obzira na domen poslovanja i veličinu. To je jedini način da unapredite svoje poslovanje i opstanete u ovim teškim vremenima. 

Kako odrediti neophodni stepen digitalizacije?

Svaki vlasnik sopstvenog biznisa najbolje zna u kom delu poslovanja mu je potrebno unapređenje. Kada napravite dobru procenu, pređite odmah na izradu strategije za rast, jer digitalizacija odnosno digitalna transformacija jedina može da dovede do željenog cilja – razvoja biznisa i profita. 

Za ovaj korak su vam neophodni obučeni ljudi, koji će znati kako da vam pomognu u ostvarenju zadatog cilja. Važno je da ih saslušate i pokušate da razmišljate na drugačiji način, jer i vaša konkurencija smišlja načine kako da brzo dejstvuje. Timskim radom ćete doći do zajedničkog odgovora šta vam je neohodno od digitalnih alata za prilagođavanje novim načinima poslovanja u vreme korone. 

Kako biste unapredili svoju digitalnu komunikaciju, nepohodno je da u svoj budžet uvrstite i stavku ulaganja u ova rešenja. Opremite svoj tim kvalitetnim mobilnim telefonima, tabletima ili laptopovima koji će vam omogućiti da uvek budete u kontaktu sa kolegama i klijentima. Proaktivno ulaganje će vam svakako povećati šansu za uspeh i opstanak na tržištu.

Šta je Vip virtuelna prodavnica?

Kada ste već doneli odluku da unapredite svoje poslovanje i uložite u digitalizaciju, najlakše ćete tu zamisao ostvariti na internetu. Sada vam se pruža mogućnost da uživo, putem video poziva razgovarate sa Vip-ovim savetnicima bez obzira gde se nalazite. U virtuelnoj prodavnici možete da vidite željeni proizvod, da se upoznate sa ponudom za mala preduzeća (biznis korisnici koji imaju do 9 kartica), da razgovarate sa savetnicima u prodaji Đorđem, Milicom, Urošem, Andrejom ili Draganom, o svim aktuelnim promocijama i proizvodima namenjenim baš vašem poslovanju. Oni su tu da razmotre vaše potrebe i da vam predlože najbolju opciju za vaše poslovanje. Ovo jedinstveno rešenje Vip je uveo osluškujući potrebe svojih klijenata, olakšao komunikaciju sa njima, jer ovakav način poslovanja i kupovine više nije neverovatna budućnost, već komforna sadašnjost.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Tekstovi nastali u periodu od 2019. do 2023. godine na prvoj verziji portala sačuvani su u okviru arhive.

Više o Arhivi