Arhiva

PowerUP – program – rok za prijave do 30.09.2020. godine

a7NsKFQz

Program za inovativna mala i srednja preduzeća i start-up kompanije sa područja Zapadnog Balkana

PowerUP je besplatan program namenjen malim i srednjim preduzećima (MSP) i start-up kompanijama koje su u potrazi za novim načinima umrežavanja, privlačenja novih kupaca i klijenata, unapređenjem svojih poslovnih modela i koje su potencijalno zainteresovane za spoljne investicije. Ovaj namenski program je pokrenula Svetska banka za više od 200 kompanija, a pruža značajno praktično znanje, stvara preduslove za ostvarenje vidljivih rezultata u kratkom roku i fokusira se na teme o kupcima i tržištu, finansijskoj uspešnosti, brendiranju, kao i veštinama prezentovanja odnosno učestvovanja na pitch-evima. Predviđeno je da program traje od od oktobra 2020. do februara 2021. godine.

PowerUP finale

Oko 100 kompanija sa najboljim učinkom, biće pozvano da se u martu 2021. godine takmiči u PowerUP finalu koje će se održati na atraktivnoj lokaciji na području Zapadnog Balkana. Oni će imati priliku da predstave svoje poslovanje pred ekskluzivno pozvanim predstavnicima anđela investitora, venture kapitalista, uspešnih preduzetnika, kao i predstavnicima korporacija i medija. Sve kompanije koje budu odabrane za učešće u finalu programa dobiće značajnu eksponiranost i priznanje, a biće i promovisane putem lokalnih i regionalnih medija. Tri najuspešnije kompanije na PowerUP finalu dobiće "Nagradu za preduzetničku izvrsnost Zapadnog Balkana" za različite kategorije, kao i ekskluzivnu, prilagođenu poslovnu savetodavnu podršku lokalnih i regionalnih stručnjaka iz globalne kompanije za pružanje profesionalnih usluga Deloitte.

Kriterijumi za učešće u programu

Da biste učestvovali u programu PowerUP, treba da ispunjavate sledeće uslove: 

· Kompanija treba da je registrovana u jednoj od zemalja Zapadnog Balkana uključujući i Srbiju;

· Kompanija treba da posluje najmanje jednu godinu;

· Kompanija treba da zapošljava između 3 i 100 osoba;

· Kompanija treba da je inovativna i da ima svoj proizvod / uslugu koja joj donosi prihod na najmanje jednom tržištu, a za koji kompanija teži da poveća prodaju;

· Kompanije se ne smeju baviti proizvodnjom alkohola, duvana ili oružja ili drugim srodnim delatnostima.

Sva zainteresovana mala i srednja preduzeća, kao i start-up kompanije, mogu se prijaviti za učešće u programu do 30.09.2020. godine na ovom linku: www.deloitte.com/rs/powerup . Za sva dodatna pitanja, podnosioci prijave mogu kontaktirati organizatore na CEBAPowerUpWB@deloitte.com . Program je pokrenula Svetska banka, finansira ga EU, a sprovodi ga konsultantska kuća Deloitte.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Tekstovi nastali u periodu od 2019. do 2023. godine na prvoj verziji portala sačuvani su u okviru arhive.

Više o Arhivi