Arhiva

Godina za nama – Naša mreža u 2020.

BX3tWNwd

Dočekujući 2020. godinu, niko od nas nije mogao ni da pretpostavi šta nas čeka.

Koronavirus je poremetio sve planove za normalan život i poslovanje. Mnogi preduzetnici su se suočili sa velikim izazovima, ne samo kako se zaštiti od pandemije i ostati zdrav, već i kako stabilizovati poslovanje, zadržati zaposlene i obezbediti plate. Zato smo na platformi Naša mreža sve vreme bili podrška svim korisnicima i onima koji žele da budu upoznati sa aktuelnostima i mogućnostima koje im se pružaju. 

Usred pandemije trudili smo se da u sekciji „Covid – 19“ pružimo sve informacije koje su bile neophodne malim i srednjim biznisima za nastavak poslovanja u krizi, kao i u kasnije preimenovanoj sekciji „Biz oporavak“ , kada smo kroz seriju tekstova pružali podršku i ideje kako da se „vrate u trku“. Biznis sekcije su tu da naučite nove veštine i vidite koji alati će vam najbolje pomoći u ostvarivanju vaših poslovnih ciljeva. Video priče o uspehu malih i srednjih biznisa su tu da vas ohrabre ako posustanete, da vidite da se sav trud i napor isplati, da dobra ideja uvek nađe put do svoje publike. 

I u Novoj 2021. godini platforma Naša mreža ostaje mesto na kome možete da se informišete kroz autorske tekstove o poslovnim trendovima i savetima, da se međusobno umrežite, sklopite poslove, počnete saradnju, kao i da promovišete svoje poslovanje kroz posebnu sekciju. Bićemo fokusirani na aktuelne teme i trendove poput digitalizacije poslovnih procesa, novih tehnologija, optimizacije i efikasnosti poslovanja, a možete da računate i na nove sadržaje i iznenađenja. 

Tim Naša mreža će se i u novoj 2021. godini truditi da vam bude podrška u svakom smislu, da zajedno napredujemo i nižemo uspehe. Umrežite se u Našu mrežu i dozvolite da vaš biznis radi i raste, dozvolite sebi da budete uspešni kao što i zaslužujete.

Sve najbolje u Novoj 2021. godini želi vam tim vaše Naše mreže!

https://nasamreza.rs/app/uploads/2020/12/KcXKBu7X.png
https://nasamreza.rs/app/uploads/2023/04/sy0hc5Wj.jpg
https://nasamreza.rs/app/uploads/2020/12/EW5Dgifx.png
https://nasamreza.rs/app/uploads/2023/04/Xj4NhEHZ.png
https://nasamreza.rs/app/uploads/2020/12/d3h7BVdK.png
https://nasamreza.rs/app/uploads/2023/04/cimKZhyq.png

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Tekstovi nastali u periodu od 2019. do 2023. godine na prvoj verziji portala sačuvani su u okviru arhive.

Više o Arhivi