Arhiva

Mobility Insights – upoznajte potrebe svojih klijenata

b8GAodTF

Broj podataka kojim kompanije raspolažu raste neverovatnom brzinom. Procenjuje se da će taj broj samo u ovoj deceniji porasti za do 50 puta. Kompanije koje budu u stanju da prepoznaju, sakupe i analiziraju prave podatke obezbediće sebi prednost u odnosu na konkurenciju.

Digitalna transformacija i inovacije donose mogućnost za skupljanje relevantnih podataka kako biste odgovorili na potrebe svojih korisnika. Jednu od takvih mogućnosti donosi usluga Mobility Insights.

Kako upoznajete svoje klijente?

Mobility Insights sistem se u Austriji često koristi u turizmu, saobraćaju ili maloprodaji, jer brzo i jednostavno otkriva gde postoji potražnja na koju možete odgovoriti svojom uslugom. Sistem sakuplja anonimne i zbirne masovne podatke o lokacijama uređaja. Ukoliko, primera radi, želite da otvorite novu prodavnicu, pomoću ove zbirne analitike lako ćete zaključiti koje je idealno mesto da to učinite. Mogu da se uoče i promene koje se javljaju na dnevnom ili nedeljnom nivou. Obrađene informacije mogu vam poslužiti za poboljšanje kvaliteta usluge ili privlačenje novih klijenata.

Kako ove informacije mogu pomoći vašoj kompaniji?

A1 Mobility Insights može biti prilagođen potrebama svake kompanije i pružiti analize kretanja po turističkim oblastima, velikim kompleksima, tržnim centrima, manifestacijama itd. Analizom se mogu utvrditi interesovanja klijenata, na koja potom možete odgovoriti. Zahvaljujući ovim informacijama, stičete prednost u odnosu na konkurenciju, jer bliže upoznajete potencijalne klijente, pa vaša ponuda može da se dodatno prilagodi njihovim potrebama.

Šta to konkretno znači?

Ukoliko ste, na priimer, vlasnik hotela na nekoj turističkoj destinaciji, zar ne bi bilo korisno da znate činjenice kao što su: odakle dolaze vaši gosti, kuda se kreću, u kom periodu, gde će nastaviti svoje putovanje? Na osnovu ovih podataka možete da shvatite koja su njihova interesovanja, hobiji, u koje vreme, i da prilagodite svoju ponudu njihovim potrebama i unapredite usluge i proizvode, što će vam doneti bolje poslovne rezultate, više korisnika i unapređenju reputaciju.

Ovakvi podaci su precizniji od bilo kakvih pretpostavki koje možete razviti i mogu vam pomoći da realizujete svoje planove i još uspešnije odgovorite na potrebe svojih klijenata.

Izvor: https://a1.rs/poslovni/poslovna_resenja/mobility_insights 

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Tekstovi nastali u periodu od 2019. do 2023. godine na prvoj verziji portala sačuvani su u okviru arhive.

Više o Arhivi