Arhiva

Naša mreža biznis aplikacija u prvih deset na Google play listi

VmapjPYX

Biznis platforma za poslovno umrežavanje Naša mreža na osmom je mestu Google play liste besplatnih poslovnih aplikacija. Ostvareni rezultat pokazuje da su mala i srednja preduzeća u velikom broju prepoznala ovu platformu kao efikasnu za stvaranje novih biznis prilika, umrežavanje i neophodnu podršku u svakodnevnom poslovanju na putu digitalizacije.

Naša mreža okuplja više od 45.000 korisnika, od kojih trećina svakodnevno razvija svoj biznis uz pomoć ove platforme. Za dve godine postojanja objavljeno je više od 500 relevantnih tekstova za mala i srednja preduzeća. U tom periodu, 55 malih i srednjih preduzeća iskoristilo je priliku da kroz video format predstave svoj biznis i sa korisnicima podele svoje uspehe i izazove.

– A1 Srbija nastoji da inovativnim rešenjima i uslugama zajedno sa korisnicima kreira kvalitetniji život u digitalnoj eri, pružajući im najbolje korisničko iskustvo. Mi smo tome uveliko posvećeni i kroz prvu besplatnu poslovnu platformu – Naša mreža. Ideja nam je bila da povežemo preduzetnike, da omogućimo razmenu znanja, saveta, dobrih ideja, informacija i pristup velikim poslovnim sistemima i novim tržištima. Veoma smo srećni zbog ostvarenih rezultata i trudimo se da postignemo još više – poručuju iz A1 Srbija.

Na Google play listi Naša mreža pozicionirana je ispred LinkedIn društvene mreže, najpoznatije za poslovno umrežavanje.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Tekstovi nastali u periodu od 2019. do 2023. godine na prvoj verziji portala sačuvani su u okviru arhive.

Više o Arhivi