Arhiva

Naša mreža je jedna od „Top 50 najboljih onlajn stvari“

WoJXSGNu

Naša mreža izabrana je u „Top 50 najboljih onlajn stvari“ u prethodnoj godini prema izboru renomiranog magazina PC Press.

Portal koji vam tri godine donosi poslovne informacije, savete i prilike za umrežavanje za poslovnim svetom, je prepoznat kao jedan od pet najboljih u kategoriji Poslovni i društveni servisi, uz pobednika e-zdravlje.gov.rs, a u društvu i geosrbija.rs, poslovi.infostud.rs i kadrovska.rs.

U obrazloženju odluke žirija navodi se da je „sve jasnije da je digitalizacija neophodna i da će sve firme koje žele da opstanu na tržištu i prevaziđu konkurenciju morati što pre da se odluče na ovaj korak. Pored toga što digitalizacija može da pomogne biznisu da prevaziđe probleme u proizvodnji i nabavci, ona omogućava lakše i brže prikupljanje i analizu podataka, tako da možete zaključiti koje su vam slabe tačke, unaprediti svoj nastup i poslovanje, ali i analizirati potrebe svojih (potencijalnih) klijenata i odgovoriti na njih. Sve ukazuje na to da će prva polovina nove godine takođe biti izazovna, a umrežavanje, korišćenje digitalnih alata i resursa uz korisne savete ovog portala spada u najbolje savete koje možemo da vam preporučimo.“

PC Press već 25 godina jednom godišnje bira „Top 50 najboljih onlajn stvari" uz pomoć publike i stručnog žirija, prepoznavajući najbolje sajtove, aplikacije i naloge na društvenim mrežama u okviru kategorija: Vesti i mediji, eCommerce, Poslovni i društveni servisi, Obrazovanje i kultura, Dom i zabava, Sport i turizam, Društvene mreže (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube, TikTok), Mobilne aplikacije, i specijalne nagrade.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Tekstovi nastali u periodu od 2019. do 2023. godine na prvoj verziji portala sačuvani su u okviru arhive.

Više o Arhivi