Arhiva

Preuzmite kontrolu nad vašim voznim parkom

XPdRNYN0

Bez obzira na veličinu i bonitet vašeg preduzeća ili kompanije, i sami znate koliko je komplikovano i skupo održavanje i upravljanje voznim parkom.

Svaki posao traži načine da poboljša zadovoljstvo klijenata, da obezbedi sigurnost vozača i tereta koji prevozi, da smanji troškove i korišćenje voznog parka. Kako bi se predupredili eventualni problemi u funkcionisanju, na tržištu su se pojavili GPS sistemi praćenja vozila, koji vam omogućavaju da imate jasnu sliku gde se nalazi svaki kamion, pick-up ili automobil, odnosno poljoprivredne mašine. Možete da pratite saobraćaj uživo i da analizirate rutu kojom se vozilo kreće i napravite izmene ukoliko je došlo do neplaniranog zastoja, kao i da izračunate vreme za koje pošiljka stiže na odredište. Preko GPS uređaja i aplikacije koja se instalira na vaš računar, tablet ili mobilni telefon, lako ćete primiti i upozorenja o praznom hodu, brzini kretanja vozila, kvarovima na motoru ili nivou napunjenosti akumulatora. Neophodna vam je samo internet konekcija.

Prednosti ovakvog sistema praćenja vaše drumske flote su mnogobrojne. Na prvom mestu su unapređenje bezbednosti ljudi i sredstava, zatim smanjenje rashoda za troškove goriva, servisirananje vozila, ali i neophodno sprečavanje zloupotrebe korišćenja službenih vozila.

Prateći potrebe svojih korisnika, Vip mobile je kreirao Vip Auto Manager, aplikaciju koja će zadovoljiti potrebe svih klijenata. Paketi ove usluge se formiraju prema potrebama korisnika, uz plaćanje mesečne pretplate. Inicijalnih troškova za hardver nema, jer je instalacija uređaja za praćenje vozila potpuno besplatna kod njihovog ovlašćenog partnera. Uz ovu aplikaciju, možete da uštedite i do 25% na ukupnim troškovima voznog parka. 

Uz Vip Auto Manager, možete brže i bolje da razvijete svoj biznis, i idete putem koji ste vi osmislili, putem ka uspehu.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Tekstovi nastali u periodu od 2019. do 2023. godine na prvoj verziji portala sačuvani su u okviru arhive.

Više o Arhivi