Događaji

Naša Mreža karavan dolazi 11. aprila u Niš!

Tokom 2024. godine autori i saradnici Naša Mreža portala sa podrškom tima A1 Srbija obilaziće gradove po Srbiji sa idejom razgovora o preduzetništvu i izazovima sa kojima se sreću preduzetnici na lokalu širom Srbije.

Glavni i odgovorni urednik portala Naša Mreža, Ivan Minić o karavanu kaže:

Želimo da podelimo znanje i iskustvo, i porazgovaramo sa preduzetnicima i onima koji to žele da postanu, u različitim lokalnim zajednicama u Srbiji, jer verujemo da postoji niz specifičnosti sa kojima se susreću, a koje možemo da razumemo samo ako smo tu. Krećemo od Niša, a uskoro nas možete očekivati i u drugim delovima Srbije. Skoro svakog meseca do kraja godine (uz letnju pauzu) bićemo u nekom od gradova.

Prvo druženje u Nišu će se održati u četvrtak, 11. aprila, sa početkom od 18 časova u Deli prostoru (ulica Davidova 2a), a učestvovaće:

Program druženja:

18:00 – 18:30 – Okupljanje i prijavljivanje učesnika

18:30 – 19:00 – Prezentacija: Ivan Minić – Neobični slučajevi preduzetništva u Srbiji

19:00 – 19:15 – Prezentacija: Ljubica Vojinović – IT i Security rešenja u ponudi A1 Srbija

19:15 – 20:15 – Diskusija sa publikom – Izazovi preduzetnika u Srbiji – Miljan Ćupurdija, Ivan Tanasković, Nikola Pejović, Ljubica Vojinović, moderator Ivan Minić

20:15 – 21:00 – Koktel i neformalni deo programa

Prijava za učešće:

Prijava je besplatna, ali je registracija obavezna zbog ograničenog kapaciteta prostora.

Naredna druženja će biti organizovana u drugim gradovima širom Srbije, a informacije će biti dostupne na sajtu i društvenim mrežama Naša Mreža.

Dopao Vam se tekst?
Podelite ga sa prijateljima!

Autor

Urednički tim Naše mreže je dinamična i iskusna grupa autora koji su posvećeni pružanju pronicljivih analiza, vesti iz industrije i detaljnih profila uspešnih preduzetnika.

Više o redakciji